Elérhetőségek

VANDERCAR

Cím: 9700 Szombathely,
Puskás Tivadar utca 11.
Telefon:
+36704225277
E-mail:
sts.invest@vandercar.hu


Autóink

FORD TRANSIT Tourneo Custom 2.0 TDCi 310 L2H1 Trend ÁLLÓFŰTÉS-V.HOROG-DUPLA.TOLÓAJTÓ-Ü.FŰTÉS 3db-T.RADAR.ELÖL-HÁTUL-TEMPOMAT-MULTI.B

Vételár: 5 699 000 Ft
Évjárat: 2018/06
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes: 2026/04
Km. óra állás: 102 671 km
Kivitel: Furgon
Hajtás: Első kerék
Állapot: Újszerű
Üzemanyag: Dízel
Sebességváltó: Manuális (6 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom: 1997 cm³
Teljesítmény: 96 kW, 131 LE
Szállítható szem. száma: 3 fő
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Manuális klíma
Saját tömeg: 2 201 kg
Össztömeg: 3 100 kg
Leírás: 102.671- KM / - / - Az autóvásárlás során a felszereltség kiemelkedő fontossággal bír. Az extra funkciók hozzájárulnak a biztonsághoz, kényelemhez és használhatósághoz. Az általunk kínált autók megbízható márkaszervizes szerviztörténettel rendelkeznek, így biztosan valós a kilométerfutás. Irodánkban teljes betekintést nyerhet a leendő vásárló a szerviztörténetbe, vásárlási adatlapba vagy kézi szervizkönyvbe. Szavatoljuk, hogy ez a kilométerfutás valós! Ha igazoltan irreális eltérés mutatkozna, vállaljuk az autó visszavételét és a vételár teljes visszatérítését. - / - / - BIZTONSÁGI EXTRÁK: Projektoros fényszórók, Tempomat, Esőszenzor, Parkoló radar elöl/hátul, 2.db AIRBAG. Ezek a biztonsági funkciók az utasok védelmét szolgálják a közlekedés során - / - / - KÉNYELMI EXTRÁK: Állófűtés = motor + utastér felmelegítés a feladata + a karosszéria teljes jégtelenítése / programozható-távirányítható gyári extraként beépített Webasto fűtőrendszer, 3.Db Ülésfűtés, Fűthető szélvédő, Elektromosan Behajtható külső tükrök, Állítható kartámla, Vonóhorog, - / - / - INFO/ZENE EXTRÁK: 230V Csatlakozás, Bluetooth kapcsolat zenelejátszásra és telefon kapcsolatához, GPS (navigáció) Multimédia rendszerek biztosítja a vezető szórakoztatását és a gyorsan elérhető információk kezelését - Hangrendszer - 4 oldalsó hangszóróval élvezheti a tökéletes hangzást! - / - / - A felsorolt kiemelt extrák, újkori értékét látva, de figyelembe véve a használtautó értékvesztést, óvatos számítás alapján jelentős értékelőnyt könyvelhet el, mint az eladó és vevő egyaránt a hirdetett autó esetében! Összehasonlítva az alap felszereltségű autókkal, gyorsan kiderül, hogy melyik a jobb vétel! Válassza kiemelt extra felszereltségű autóink egyikét, hogy nagy biztonságban, stílusosan és kényelmesen utazhasson szeretteivel. - / - / - A hirdetésünkben közel 30 darab fényképpel bemutatjuk az adott járművet részleteiben. Az állapot és a minőség mindig biztosított nálunk, függetlenül attól, hogy milyen kategóriájú vagy mennyi kilométert futott az autó. Javasoljuk, hogy nyissa meg az ELADÓ TOVÁBBI JÁRMŰVEI fület, ahol azonnal láthatja, hogy autóink minősége állandó a hirdetett állományból.
Felszereltség: ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), állítható kormány, állófűtés, CD-s autórádió, centrálzár, elektromos ablak, elektromos tükör, fedélzeti komputer, fűthető tükör, fűthető ülés, GPS (navigáció), immobiliser, kikapcsolható légzsák, ködlámpa, könnyűfém felni, manuális klíma, riasztó, szervokormány, színezett üveg, tempomat, térelválasztó, tolatóradar, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák, vonóhorog, autóbeszámítás lehetséges, azonnal elvihető, első tulajdonostól, keveset futott, nem dohányzó, szervizkönyv, 40%-tól elvihető.

Képek:


Vissza az előző oldalra!

VANDERCAR - Magyar